ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΗ

Οι νεοναζί ξαναχτύπησαν χτες 25/03/2018 στο Γαλάτσι αλλά και στην Καλλιθέα. Στο τέλος της παρέλασης, στην οδό Δαβάκη και Θησέως, φασιστοειδή επέλεξαν να επιτεθούν σε ομάδα μελών της ΚΕΕΡΦΑ τραυματίζοντας τέσσερις. Τα φασιστοειδή ήταν 8-10 ο ένας φορούσε ρούχα παραλλαγής των ειδικών δυνάμεων, οι περισσότεροι κοντοκουρεμένοι με μαύρα ρούχα και φόραγαν γάντια. Έσπασαν το τραπεζάκι της ΚΕΕΡΦΑ με υλικό που μοίραζαν.

Η Αστυνομία ήταν παρόν στο συμβάν .(έχουμε ιδία αντίληψη μια και παρόν ήταν και μέλος του συλλόγου μας ). Παρά το ότι τα φασιστοειδή ήταν παρόντα και υποδείχτηκαν σαν δράστες, στην αστυνομία τους άφησαν να αποχωρήσουν ανενόχλητοι.

Μετά την κινητοποίηση του Αντιφασιστικού συντονισμού Καλλιθέας που δεν επετράπη στην Χρυσή Αυγή να καταθέσει στεφάνι στον εορτασμό της 25ΗΣ ,αυτοί απάντησαν με την συνηθισμένη τακτική τους, των ταγμάτων εφόδου.

Το εργατικό κίνημα είναι ενεργό κομμάτι του αντιφασιστικού κινήματος μια και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα για τα εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα . Ως εκ τούτου απαιτούμε να συλληφθούν οι φασίστες αλλά και να καταγγείλουμε την στάση της αστυνομίας που αδράνησε για την αποτροπή του επεισοδίου . Η συμμετοχή μας σε αντιφασιστικές κινητοποιήσεις που θα προκύψουν από το γεγονός ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

26/03/2018

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s