Πρόσκληση σε σύσκεψη για διοργάνωση αντιφασιστικής συγκέντρωσης την 28η Οκτωβρίου: να μην επιτρέψουμε στη ΧΑ να εμφανιστεί δημόσια στην πόλη μας

no-nazi2Η Χρυσή Αυγή προκαλεί για ακόμα μια φορά τον λαό της Καλλιθέας. Το τελευταίο εξάμηνο η αύξηση των δράσεων των φασιστικών συμμοριών στις γειτονιές της Καλλιθέας και των όμορων δήμων καθιστά σαφή την πρόθεση της δολοφονικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή να εδραιώσει την πολιτική της παρουσία στην πόλη μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται: επιθέσεις σε αγωνιστές/στριες του κινήματος, επιθέσεις σε μετανάστες συμπολίτες μας, επιβολή κλίματος φασιστικής βίας και τρομοκρατίας. Οι προθέσεις αυτές εξάλλου έχουν γίνει γνωστές μέσα από τη συστηματική προσπάθεια της Χρυσής Αυγής τα τελευταία δύο χρόνια να παραβρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου, παρά τη συλλογική καταδίκη από τον λαό της Καλλιθέας, τους μαζικούς φορείς και τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Αυτή τη φορά, στο θράσος της Χρυσής Αυγής προστίθεται και η απόφασή της για δημιουργία φασιστικής δημοτικής παράταξης και άνοιγμα γραφείων.

Ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Καλλιθέας Μοσχάτου Ταύρου καλεί όλες τις συλλογικότητες και τους μαζικούς φορείς του κινήματος στην πόλη μας σε σύσκεψη για τη διοργάνωση μαζικής αντιφασιστικής συγκέντρωσης την 28η Οκτωβρίου, προκειμένου να μην επιτραπεί στους φασίστες να εμφανιστούν ανοιχτά και δημόσια και να αποτραπεί κάθε οργανωμένη φασιστική δράση κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, 7:30 μμ στην Εργατική Λέσχη Καλλιθέας, Λασκαρίδου 134.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s